Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kandalló képes leírás - Lakberendezés.tlap.hu
részletek »

Kandalló - Lakberendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezes.tlap.hu » Kandalló
Keresés
Találatok száma - 18 db
Anatt Hungary Kft-Kandalló

Anatt Hungary Kft-Kandalló

Cégünk több éve foglalkozik kandalló burkolatok és tűzterek értékesítésével. Nem probléma ha Ön az ország másik végén lakik mert kimegyünk Önhöz méghozzá ingyen. Bemutatótermünk Érd-en található a Budai út 20 alatt, jól megközelíthető helyen. Külön időpontot választunk minden kedves érdeklődőnek hogy ne keljen várni vagy hogy ne hozzuk kellemetlen helyzetbe. A termékeinket külföldről szerezzük be és garanciát is vállalunk a munkánkra. Kőmintáink hatalmas választéka elengedhetetlen a színvonalas és választékban gazdag kiszolgáláshoz. Minden hétköznap nyitva tartunk reggel 9 és délután 4 között. Nyitvatartási időn kívül, telefonos megbeszélés alapján akár hétvégén vagy késő este is rendelkezésükre állunk.

Biokandalló

Biokandalló

Miért jó választás a biokandalló? Látvány, hangulat és kényelem? Ezt nyújtja napjaink kedvelt lakástartozéka, a biokandalló. A biokandalló egy olyan általában nyitott tűzterű, bioalkohollal, bioetanollal működő látvány kandalló, melynek működtetéséhez nem szükséges semmiféle szakhatósági engedély. Üzemeltetéséhez nincs szükség villamos- vagy gázenergiára, és nincs szükség kémény kiépítésére, mivel a bioalkohol, bioetanol égése során nem keletkezik füst, korom vagy egyéb károsanyag. A biokandallók használata tiszta és környezetbarát. A biokandalló használatával az Ön otthonában is lehetséges az igazi lobogó tűz adta élmény. Biokandalló modelljeink a hagyományos kandallókkal ellentétben, könnyen kezelhetőek, egyszerűen tisztántarthatóak, modern és praktikus kiegészítője, látványeleme lehet az Ön otthonának is.

Cserépkályha készítés, kanadlló

Cserépkályha készítés, kanadlló

Vállalom egyedi cserépkályhák tervezését, készítését, átrakását, javítását az ország egész területén. Manapság a cserépkályhával történő fűtést egyre többen választják, az igen magas gázszámlák miatt. A cserépkályha fűtés gazdaságossága nem kérdéses. Amit a cserépkályhákról tudni kell: A kandalló és a hagyományos cserépkályha is szerencsére időtálló műalkotás, éppen ezért, érdemes jól választani! Az általam készített kályhák és kandallók olyanok lesznek, amilyennek azt Ön megálmodta! Egyedi és magas szinten kivitelezett munkáinkat az Ön elképzeléseinek megfelelően, és a mi szakmai tudásunkat, tapasztalatunkat hozzáadva alakítjuk ki.

Cserkandung

Cserkandung

Új cserépkályhát, csempekandallót szeretne? Esetleg van kandallója, kályhája, ami felújításra, újjáépítésre, javításra szorulna? Netalán saját, egyedi kályhát, kandallót, kemencét készíttetne? Mi segítünk! Látogasson el a http://www.cserkandung.hu oldalra, ahol számtalan megoldásaink közül válogathat: Cserépkályhák, csempekandallók, mobilkályhák, látványkandallók, kemencék, radiátor helyetti megoldások, egyéb kandallók, kemencék, gázüzemű cserépkályhák akár termosztáttal. Vállalunk kályhák, kemencék, kandallók tisztítását, karbantartását, javítását, valamint újra csempézését, régi kályhák csempéjének átrakását, rostély pótlást, kéményátkötést, vaskályhák és sparherdek samottozását is.

Csináltasson egyedi kandallót!

Csináltasson egyedi kandallót!

Új kandallójához megfelelő kéményre lenne szüksége? Felújítaná otthona fűtési rendszerét? Kínálatunkban korszerű és energiatakarékos elemes és Schiedel kéményeket is talál! Termékeink minden biztonsági előírásnak megfelelnek, így nem kell tartania az esetleges szén-monoxid szivárgástól. Felkészült szakembereink hasznos tanácsokkal segítenek a kémény vásárlás során. A tartós samott kerámiából készült modellek akár 30 év garanciával is elérhetők! Gyors és pontos kémény építés, bontás és szigetelés - e-kandallo.hu!

Design kandallók, cserépkályhák

Design kandallók, cserépkályhák

Modern minimalista stílusú, Hercegh Zoltán által egyedi tervezésű cserépkályha , amely megjelenésében is korszerű és formabontó. Ön dönti el, hogy cserépkályha vagy kandallóként szeretné használni, bármikor átalakítható. Termékeink magas minőségű egyedi kézi készítésű alapanyagokból készülnek ez által 5 év garanciát vállalunk rá. Termékeink limitáltak így könnyen egyedivé tudja tenni a lakását vagy kiváló ajándékként tud szolgálni. Legyen fiatal vagy az idősebb korosztályt képviselő. Szobájának fény pontja lesz.

Egyedi cserépkáylhát szeretne? Hívjon minket!

Egyedi cserépkáylhát szeretne? Hívjon minket!

Egyedi cserépkályha a kályhacsempe elkészítésétől egészen a kályhaépítésig. Stabil alapok nélkül nem lehet jó kályhát építeni, ezért nálunk a cserépkályha csempe készítése kézzel, hagyományos, préseléses technikával történik. Nemcsak az esztétikumra helyezünk nagy hangsúlyt, speciális alapanyagokat használunk, hogy kályhája évtizedeken át gond nélkül onthassa magából a meleget. Ha megálmodta, mi megvalósítjuk: a kisszériás gyártásnak köszönhetően éppen az a kályha kerül lakásába, amit elképzelt.

Egyedi kandalló készítés - Mnull Kandalló

Egyedi kandalló készítés - Mnull Kandalló

A kandalló nem csak egy használati tárgy, és a vásárlók többsége nem csak azért dönt a kandalló mellett hogy fűtsön vele, hanem hogy gyönyörködjön a lángok játékában és díszítse vele otthonát. A kandallóink egyedisége abban rejlik, hogy a termék kínálatunkat több száz féle európai gyártású tűztérbetét és a változtathatóságuknak köszönhetően megszámlálhatatlan kandallóburkolat teszi ki, melyek többségben hazai gyártásúak nemzetközi alapanyagokkal. A bemutatott kőburkolatok mind természetes kövek: mészkő, márvány, gránit stb. A faperemek tölgyfából készülnek ettől csak a megrendelő kifejezett kérésére térünk el. Üzletemben további információkkal illetve kiállított kandallókkal, tűzterekkel valamint kiegészítőkkel találkozhat (szellőzőrácsok, kandallótisztító szettek).

Kandalló - Technical tüzeléstechnikai Kft.

Kandalló - Technical tüzeléstechnikai Kft.

Technical Tüzeléstechnikai Kft. - a kandalló építő és kandalló forgalmazó. 26 komplett kiállított kandallóval, széles választékkal és segítőkész, hozzáértő eladókkal várjuk kedves vevőinket 140 négyzetméteres bemutatótermünkben. Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be.

Hirdetés
Kandalló és kandallóbetét forgalmazás

Kandalló és kandallóbetét forgalmazás

Ahhoz, hogy a kandalló ne csak egy szimpla fűtőtest legyen, hanem akár otthonunk legszebb pontja, nagyon fontos a megfelelő burkolat kiválasztása. A természetes anyagok használata otthununkban napról-napra népszerűbbé válik. Bemutatótermünkben megtekinheti a legújabb mintákat, kályhákat és kedvére válogathat a legmodernebb kandallók között. Egy igényes, megfelelően elkészített kandalló nem csak az otthon melegéről tud gondoskodni, de ideális teret adhat akár egy romantikus vacsora elfogyaszátásához is. Legyen szó akár szakmai tanácsadásról, házhozszállításról, kandallóépítésről a Szabó Kandalló gondoskodik az Ön igényeiről. Válalljuk továbbá az általunk készített kandallók szervizelését, tervezését, kivitelezését az ország egész területén!

Kandalló Pláza

Kandalló Pláza

Cégünk egyik fő tevékenységi köre elektromos, látvány, épített és mobil kandallók kis- és nagykereskedelmi értékesítése. Egy szép elektromos kandalló a lakás különleges dísze lehet! Honlapunkon a katalógus menüpont alatt megtalálható teljes termékkínálatunk. A gyönyörű parázs-fényjáték a nyári estéken is különleges látványt nyújt! Tiszta, környezetbarát, biztonságos, energiatakarékos, egyszerű fűtési megoldást biztosít azonnal! A látványkandalló mobil, ezért bármikor áthelyezhető akár egy másik szobába, vagy lakásba! A díszkandalló sok szembontból rendkívül előnyös! Országos viszont-értékesítő hálózatunkhoz partnereket keresünk területi kizárólagosság megléte mellett!

Kandallók a Mullittól

Kandallók a Mullittól

Magyarország legszélesebb kandallóbetét választéka! Kandalló tervezés, építés (az ország egész területén), látványterv készítés. Több mint 600 kandallóbetétből válogathat. Garanciával vállaljuk az ország egész területén egyedi épített kandalló, cserépkályha komplett kivitelezését a tervezés.

Kandallók és tűzterek

Kandallók és tűzterek

Célunk, mindenki igényének megfelelő, zártrendszerű kandallók kivitelezése. Az ilyen jellegű építmények tervezése során, figyelembe kell venni az ésszerűséget, környezet adta lehetőségeket és a reális árakat. Nézetünk szerint a kandalló ma már nem luxus, hanem az egyik ésszerű fűtési alternatíva. Elképzeléseit a fűtéstechnikai szabályok betartása mellett igyekszünk megvalósítani. Ily módon, a kandallót együtt tervezzük, Ön és Mi. Szeretnénk, ha közös munkánk gyümölcse, otthona esztétikus és egyben praktikus dísze lenne.

Lakberendezés, kandalló

Lakberendezés, kandalló

A Kandallómánia kiváló választás azok számára, akik biokandallót szeretnének otthonukba vásárolni. Nem csak otthonunkba, de éttermekbe, szállodákba és egyéb helyekre is árulnak hangulatos kandallókat. A kandallók modern kialakításúak. A webáruház használata gyors és egyszerű mindenki számára. A webáruházban a kandallók felső kategóriája, a Mellow Flame kandallók is megtalálhatóak. Lakberendezés terén kiváló tippeket nyújt a Kandallómánia. Mivel a kandalló lesz a középpontban, érdemes ahhoz igazítani a szoba többi részét lakberendezéskor.

Márki kandalló

Márki kandalló

Vállalom légfűtéses, központi fűtésre köthető, elektromos, gázüzemű kandallók, kandalló tűzterek, nosztalgia tűzhelyek, kerti grillek tervezését, komplett kivitelezését. Célom, hogy kedvező áron kínáljak jó minőségű tűztereket és kandalló burkolatokat egyéni elképzelések alapján, vagy típusból választva. A burkolatokra és az építési munkákra 3 év garanciát vállalunk. Megvalósuló kandallója használatához és a pattogó tűz látványához sok örömet kívánok!

Minőségi kandallóbetétek

Minőségi kandallóbetétek

Kiváló minőségű német kandallóbetétek széles választékban a Haas Sohn kandalló kínálatában. A német minőségi rögtön szembeötlő minden forgalmazott termékük esetében. A kandallóbetétek mellett különböző kályhákat, kandallókat és egyéb kiegészítőket is forgalmaznak, kedvező árakon. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a kandallók beépítését maximális odafigyeléssel, rövid időn belül elvégzik. Hosszútávú garanciát biztosítanak termékeikre, illetve szervizt is működtetnek. Cégük a VIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Olcsó minőségi kandallók, kályhák

Olcsó minőségi kandallók, kályhák

Olcsó cserépkályha, csempekályha építését vállaljuk. Cégünk több, mint 70 éves múltra tekint vissza. Cserepek egyedi gyártását rövid határ időn belül tudjuk vállalni. Üzemünk a Magyarszombatfa kiváló agyaglelőhelyén található. A folyamatos és minőségi gyors alapanyag ellátásnak köszönhetően a leggyorsabb határidőn belül vállaljuk a kért kályha kiépítését az ország egész területén. Saját gyártású kályhacsempéink ÉMI minősítéssel rendelkezik amire 5év garanciát vállalunk. Kérje ingyenes árajánlatot.

Tuti menü