Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kis hely, nagy ötletek - lakberendezés képes leírás - Lakberendezés.tlap.hu
részletek »

Kis hely, nagy ötletek - lakberendezés - Lakberendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezes.tlap.hu » Kis hely, nagy ötletek - lakberendezés
Keresés
Találatok száma - 12 db
Erkélytrend: így lesz szoba a tárolóból

Erkélytrend: így lesz szoba a tárolóból

Bármilyen kicsi is az erkélyed, néhány hasznos praktikával könnyen oázist varázsolhatsz belőle! Nincs is annál jobb, mint egy fárasztó nap után kiülni az erkélyre és kikapcsolódni egy pohár bor mellett. Ahhoz azonban, hogy igazán el tudj lazulni, rendet kell tenned az erkélyen! Összegyűjtöttünk Neked öt variációt, melyek segítségével könnyedén a nyugalom szigetévé varázsolhatod balkonod!

Függöny-felfüggesztési ötletek

Függöny-felfüggesztési ötletek

Mielőtt még fölaggatnánk bármit is az ablak köré, jobb ha tisztában vagyunk egy apró trükkel, s e szerint vásárolunk. Ha magas a fal, és hozzá képest kicsi az ablak, akasszuk a függönyt a plafonhoz közelebb, ezzel keltve a nagyobb ablak illúzióját. Ha az ablaknál szélesebb rudat választunk, hasonló hatást érhetünk el vele - szélesíti az ablakot.

GalériaÉpítés, Cyrrus Bt

GalériaÉpítés, Cyrrus Bt

Galériaépítés, galériaágyak fából, falbontás nélkül, hajópadló borítással; beépített szekrény, polcok - tömörfából vagy bútorlapból. Szerződéssel, garanciával, referenciákkal, országosan (Bp-re kiszállási díj nélkül). Lucfenyőből, illetve műszárított, asztalos minőségű borovifenyőből vagy vörösfenyőből is! Egyéb faszerkezeteket is kivitelezünk. Galériáink egyéni igény szerinti összeállításban és kiegészítőkkel rendelhetőek, pl. felületkezelés, különböző korláttípusok, spotlámpák.

Helytakarékos berendezések

Helytakarékos berendezések

Kis lakás, nagy öröm. Az élet néha nehéz 28 m2-en, én is próbáltam... De hagyjuk most a nehézségeit és koncentráljunk a kis lakás jó oldalára. Ha kicsi lakásban laksz, akkor feltehető, hogy még családalapítás előtt vagy, de már független a szülőktől - vagyis ez a te tereped, a tiéd, és csak a magad ura vagy, úgy hagyhatod széjjel a zoknikat és akkor, amikor jól esik, és nem ébresztesz fel senkit egy éjszakai buli után. Senki nem szól bele, mert a tiéd. És hogy ezen túl miért hasznos egy apró lakás? Olcsóbb felújítani, berendezni, egyszerűbb takarítani, kedvezőbb a rezsije, mégis nagyon szerethetővé varázsolhatjuk. A lényeg, hogy okosan rendezzük be.

Helytakarékos dizájn - lakberendezés

Helytakarékos dizájn - lakberendezés

A helytakarékosság és a stílusosság nem zárják ki egymást, sőt. Megmutatjuk, hogy a tervezők hogyan bontakoznak ki olyankor, ha a cél minél több helyet megspórolni. A kislakásokban, ahol a rendelkezésre álló alapterület meglehetősen behatárolt, nincs mese, helyet kell spórolni valahogy. Erre a jó öreg beépített szekrények és alvógalériák is megoldást jelenthetnek persze, ám a dizájnerek azért tudnak jobbat. Helytakarékos dizájnbútorok és berendezési tárgyak következnek.

Helytakarékos infrafűtés

Helytakarékos infrafűtés

Az infrapanel egy helytakarékos fűtés, mivel a mennyezetre kell szerelni, ezért értékes helyeket tudunk felszabadítani. A hagyományos fűtésekkel (gáz, elektromos radiátor, hősugárzó, konvektor stb...) sokszor túl fűtik a lakást, mivel nem lehet megfelelően szabályozni.A helyi és infrafűtés segítségével meg tudja oldani, hogy kellemes meleg legyen ott ahol éppen tartózkodik, alacsony energiafogyasztással.

Infrafűtés, infrapanelek - Kisfácán Kft

Infrafűtés, infrapanelek - Kisfácán Kft

Cégünk infrapanelek forgalmazásával, tervezésével és szakszerű telepítésével áll ügyfelei szolgálatára. Az infrafűtés korunk egyik legmodernebb elektromos fűtési módszerének számít. Széleskörűen alkalmazható, mivel nem tűzveszélyes - nem szükséges gáz illetve kéményrendszer kiépítése- gyors és egyszerűen kiépíthető elektromos fűtési megoldás. Az infrahő jótékony hatással van egészségünkre, az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket. Az infrafűtés előnyei: Kevesebb energiaigény. Rendkívül gyors felfűtési idő. Helyiségenként szabályozható fűtés. Minimális karbantartási költség. Hagyományos fűtésnél (gáz/víz) jóval alacsonyabb beruházási költség. Gyors rendszerkiépítés. Alig látható a teret teljesen kihasználhatja. Hosszú élettartam. Egészséges, biológiailag optimális meleget termel. Az infrafűtés eszköze az infrapanel. Az infrapanelek az elektromos energiát alakítják át hővé. G-OLD Infrapanel

Kicsi a hely?

Kicsi a hely?

Te találkoztál már olyannal, hogy egy lakás túl nagy? Ugye nem? Kis trükkökkel azonban nagy tereket varázsolhatsz! Manapság szerencsére már egyre elterjedtebbek a színes falfestékek, egyre bátrabban választunk a fehértől, törtfehértől eltérő felületeket lakásunkban. Arra viszont még kevesen vetemednek, hogy valóban bátran eljátsszanak az akár drasztikus hatásokkal. Pedig az alaptételek egyszerűek: a világos szín nagyít, a sötét kicsinyít. Ezt valószínűleg mindenki tudja - de arra gondoltál-e hogy akár csíkos falat is csinálhatsz? Ilyenkor a csíkok iránya határozza majd meg, hogy magasabbnak vagy szélesebbnek látszik a szoba.

Kis helyekre ideális megoldás az üvegajtó és tolóajtó!

Kis helyekre ideális megoldás az üvegajtó és tolóajtó!

A nyílászárók nemcsak a lakás külső megjelenésére vannak hatással. A beltéri ajtók adják meg a lakás alaphangulatát. Kínálatunkban temérdek, különféle stílusú belső ajtó szerepel, amelyek között biztosan megtalálja az otthonához illőt. Az ajtók többségét gyönyörű mintázatú furnér borítja, amely természetességet, otthonosságot és melegséget sugároz, de számtalan MDF ajtó, tolóajtó és üvegajtó is fellelhető kínálatunkban. Több mint 20 éves tapasztalatunkkal mi diktáljuk a hazai ajtódivatot. Nézzen be hozzánk!

Hirdetés
Megoldás kisterű fürdőszobára

Megoldás kisterű fürdőszobára

A RAVAK kádak között talál kisméretű (150 cm), mégis nagy belső átlójú (180 cm) kádat, ami kisméretű fürdőszobában is megoldást nyújt a problémánkra. Ravak fürdőszoba tippek - Kisterű fürdőszobák - Próbálja meg egy pillanatra becsukni a szemét, és képzeljen el egy illatos habfürdőt. Hogy ez csak rózsaszín álom? Az Ön fürdőszobája túl kicsi ehhez? A mai rohanó életmód nem feltétlenül növeli életünk minőségét. A pihenésre szánt idő fokozatosan lerövidül, ám ezt jóval hasznosabban ki tudjuk használni relaxációra, mint a korábbi generációk. Nehezen hittük volna el, ha valaki 15 évvel ezelőtt azt mondta volna nekünk, hogy a zuhanykabinokban a normális felszereltséghez fog tartozni a megvilágítás, a rádió, a hidromasszázs fúvókák, netán a televízió. Nem biztos azonban, hogy a beépitett elektronika mennyisége és fejlettsége az, amire szükségünk van.

Sarokszekrény

Sarokszekrény

Az oldalon egyedi bútorokat készítő szolgáltatás található referencia képekkel, információkkal. Napjainkban a lakosság igen nagy százaléka kényszerül arra, hogy az ideálisnál sokkal kisebb helyre zsúfolja be életét és életének kellékeit, ingóságait. Ebben segítenek az egyedi méretre készült bútorok, a legnagyobb helykihasználtság érdekében.

Szekrényhelyiségektől a mobilfalakig

Szekrényhelyiségektől a mobilfalakig

Helytakarékos megoldásokra nem csak a kisebb lakásokban lehet szükség, így a bútorgyártáson belül külön szegmens épült arra, hogy olyan megoldásokat nyújtsanak, amelynél sok funkciót képes egy tárgy, vagy technikai megoldás ellátni. Évekkel ezelőtt az ilyen darabokat még egyedileg kellett megrendelni, ami árukat is megemelte, ma már a bútorüzletekben, a barkácsáruházakban is láthatunk ötletes megoldásokat.

Tuti menü