Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhabútor - lakberendezés képes leírás - Lakberendezés.tlap.hu
részletek »

Konyhabútor - lakberendezés - Lakberendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezes.tlap.hu » Konyhabútor - lakberendezés
Keresés
Találatok száma - 26 db
Admirál Konyhabútor

Admirál Konyhabútor

Mindenki szereti a legegyedibb dolgokat megszerezni magának. Cégünk ebben lehet segítségére. Figyelembe véve a lakás adottságait, az Ön igényének megfelelő egyedi konyhabútort tervezzük meg és gyártjuk le. Specialitásunk a fényes festett és a furnéros konyhabútor, magas minőségben. A RAL színskála összes színéből, és 60 különféle, akár egzotikus furnérból is elkészítjük az egyedi konyhabútorát. Érdemes időt szánni az egyeztetésre, hiszen arra törekszünk, hogy részletesen megismerjük az elképzelését, a terveit. Szakértő kollégák segítik az egyeztetést a kivitelezőkkel is, hogy a konyhában minden kiállás, burkolat a megfelelő helyre kerüljön. Egy kis odafigyeléssel, előre történő tervezéssel sok pénzt tudunk megspórolni a megrendelőink részére. Az egyedi gyártás a konyhabútor tervezésben nagy szabadságot biztosít, mert minden megoldható, nem vagyunk nagy gyárak méretrendszeréhez kötve, ezáltal megmarad a tervezői szabadság, és megvalósítható minden álom, a konyhában is. Konyhabútoron kívül egyedi gardrób és nappalibútor tervezéssel és gyártással várjuk megrendelőinket.

Akciós elemes konyhabútorok

Akciós elemes konyhabútorok

Akciós áron kínálunk konyhabútorokat egyedi méretben! Weboldalunkon kiválaszthatja konyhabútorához szükséges elemeket, majd az összesítés után megtudhatja konyhabútora körülbelüli árát. A konyhabútort elemenként összeszerelve, és méretre vágva szállítjuk, összeszereléséhez nem szükséges más, csak egy csavarhúzó és egy fúrógép. Konyhabútorát kérheti helyszíni összeszerelés nélkül, így megspórolhatja ennek költségét.

Akrilux

Akrilux

Cégünk, a Wood-Stock 2000 Bt. fő tevékenységi köre a legkülönfélébb konyhabútor-alapanyagok forgalmazása. A corian, montelli, marotte és zodiaq minőségi, különleges, de mégis megfizethető alapanyagok kiváló szolgálatot tesznek sok éven keresztül, és konyhája ékkövei lehetnek. Masszív kialakításuknak köszönhetően nem kell tartania az erősebb külső hatások által okozott sérülésektől, így ideális választás konyhabútorokhoz, és a lakás egyéb részeibe is. Látogassa meg weblapunkat a részletekért és elérhetőségeinkért!

Angyalbútor - Egyedi konyhabútor

Angyalbútor - Egyedi konyhabútor

Bútorok gyártása, beépítése. Egyedi méret és felépítés. Bútorainkat a megrendelő igényeihez igazítjuk. Konyhabútor, gardrób, beépített szekrény, nappali-háló-gyermek bútorok, lapra szerelt konyhabútor, fürdőszobabútor. Konyhabútor közvetlenül a gyártótól, ahogy Ön szeretné. Angyalbútor - Ami bútor egy helyen. Egyedi bútort szeretne? Akkor jó helyen jár! Nálunk megtalálja, egyedi méretben és felépítésben az Ön igényeihez igazítva. Fő profilként egyedi konyhabútorokat készítünk, amelyet színben, formában az Ön elképzeléséhez formáljuk. Emellett készítünk gardróbszekrényt, beépített szekrényt, háló, nappali, gyermekszoba bútort, ágyakat, irodabútort, fürdőszobabútort. Vásárláskor vegye figyelembe és hasonlítsa össze a bútorok alapanyagait és minőségét.

Bernhardt Bútor - lakberendezés

Bernhardt Bútor - lakberendezés

Cégünk 1989 óta foglalkozik bútorajtók és egyéb, a bútorhoz tartozó kiegészítő termékek gyártásával. Korszerű gépeken, sok élőmunka ráfordítással készülnek a magas minőségi követelményeknek megfelelő bútorfrontok. Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk, főleg tölgyfából, cseresznyefából, égerfából, bükkfából, kőrisfából, juharfából, hársfából, akácfából, szibériai borovifenyőből, valamennyi kapható furnérfajtából. Készítünk még bútorajtót MDF lapokból 3D-s marással, festve vagy fóliázva. Különleges antikolt felületek, egyedi formák és marások készítését is vállaljuk. A bútorajtókkal együtt elkészítjük az egyéb kiegészítőket is (párkány, polc, lábazat, oldalfal, takaróléc). A széles méret-, forma- és színválaszték mellett szaktanácsadással segítjük megrendelőinket a döntésben. Másik fő tevékenységünk a fűrészáru gyártás, értékesítés. Telepünkön műszárított deszka és padló található, asztalosipari és építőipari minőségben. Fafajták: tölgy, bükk, kőris, éger, hárs, akác, cseresznye, borovifenyő, lucfenyő, vörösfenyő. Bővebb információval elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére. Észrevételeit, javaslatait is itt várjuk. Bernhardt Árpád és munkatársai

Bognár konyhabútor - Győr

Bognár konyhabútor - Győr

Egyedi konyhabútorok, gardróbok, hálószobabútorok, nappalibútorok, fürdőszobabútorok készítése az Ön igényei szerint. Irodabútorok, üzletberendezések tervezés készítése Győr melletti telephelyünkön.Tömörfa illetve fafurnérozott beltéri ajtók gyártása. A furnérozott a beltéri ajtóknak az előnye, hogy nem vetemednek meg. Esztétikailag is szebb, mint a tömörfa beltéri ajtó, mivel az egyes fafurnér szeletek a farönkből egymás mellől kerülnek ki, így a beltéri ajtó megjelenése egyöntetűbb.

Bono konyhabútor stúdió - Érd

Bono konyhabútor stúdió - Érd

Egyedi konyhabútorok, gardróbok, beépített szekrények, hálószoba bútorok, fürdőszoba bútorok tervezése, készítése. Minőségi bútorok elérhető áron, rövid határidővel. Székek, asztalok, étkező garnitúrák, tálaló szekrények rendelhetők! Akciós konyhagépek kedvezményes áron egész évben!

Bútor-web Online Bútorbolt

Bútor-web Online Bútorbolt

A Black Red White bútorgyár átlal gyártott bútorok forgalmazása online bútorbolton keresztül. Az olcsó fix konyhák kiegészíthetőek elemes konyha elemekkel, így bármilyen konyhát berendezhetünk ezekkel a bútorokkal. Megtalálható a NIKA fantázia névre hallgató konyhák között az olcsó laminált, a stabil MDF és a minőségi, elegáns tömör fa front is. Rengeteg színárnyalat öleli fel a NIKA koynhabútorok elemválasztékát. Online bútorboltunkban folyamatos akciókkal és kedvezményes házhozszállítással várjuk Kedves Vásárlóinkat.

Bútorgyártás Székesfehérvár: ER-FA Kft.

Bútorgyártás Székesfehérvár: ER-FA Kft.

Az összes konyhai bútorstílust akár rusztikus tömörfa, vagy furnéros felületektől a vákumfóliás felületeken át a legmodernebb fém és üveg felületekig megvalósítjuk. Ötletekkel minden tudó tárolási rendszerekkel, a legkényelmesebb megoldásokkal tesszük használhatóvá és élhetővé a rendelkezésre álló teret. Forgalmazzuk az összes konyhai gépet és kiegészítőket. Az osztrák Blum cég örök garanciális fiókrendszerei pántjai vasalatai rejtőznek a szemétgyönyörködtető felületek mögött. Bemutatótermünkben szakértő kollégáink segítenek a legújabb elrendezési ötletek, és új tárolási módszerek kiválasztásában.

Hirdetés
Carlo Carletti konyhastúdió

Carlo Carletti konyhastúdió

Carlo Carletti konyhastúdió minden egyedi konyhabútorához már alapáron is csúcskategóriás Blum, csillapítós, bútorélettartam garanciával rendelkező fiókvasalatot és csillapítós kivetőpántokat használ. Ebből a színvonalból nem engedünk, mert az a konyhabútor minőségének a rovására megy. Ugyanúgy a bútor testet (korpusz) a legmagasabb minőséget képviselő német Egger bútorlapokból készítjük dupla ABS élzárással. Ajtófrontjaink kimagasló minőségben a Szinkron Design közreműködésével készülnek. Kiegészítők tárháza szinte végtelen. Legnagyobb beszállítóink: Blum, Jafholz, Forest, Blanco, Schachermayer.

Egyedi bútor, konyhabútor - lakberendezés

Egyedi bútor, konyhabútor - lakberendezés

Gondolja át, hogy mi a legfontosabb Önnek a konyha használata közben és a gondolatait írja le, ez fontos segítség lehet az átgondolt, praktikus konyhabútor tervezésénél! A kézi vagy a gépi mosogatást részesíti előnyben? Gázzal vagy villannyal fog főzni? A sütőt és a mikrót nagyon sokszor használja? Ha igen, tervezzük kézmagasságba a sütőjét, hogy ezzel is megkönnyítsük a munkáját! Van-e lehetőség a páraelszívó csövének a kivezetésére? Konyhabútor készítésénél amennyiben még nincs kész a villany és vízvezeték szerelés, igény esetén meghatározzuk a burkolat, konnektorok, kapcsolók, vezetékek, csövek pontos helyét a legoptimálisabb használhatóság érdekében.

Egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése

Egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése

Ha valódi tapasztalatra és színvonalas minőségre vágyik új konyhája megtervezésénél és legyártásánál, válassza az RMP Bt. konyhabútorait! Ízlése szerint találhat modern és klasszikus összeállításokat egyaránt, de a cég igény szerint egyedi kívánságokat is teljesít. Válassza ki az Önnek tetsző darabot a fényképes katalógusból vagy terveztesse meg álmai konyháját saját elképzelései alapján!

Elektro mosogatók - jövő a konyhában

Elektro mosogatók - jövő a konyhában

Mosogató, ahogy mégsenki nem gondolt rá! Az ELLECI kutató-fejlesztő csoportja neves designerekkel és építészekkel együttműködve 3 év fejlesztőmunkával és több évtizedes tapasztalattal a mosogatógyártás területén egy teljesen új termékcsoporttal lépett a piacra, melynek neve Elektro-mosogatók. A hagyományos mosogatók funkcióit kibővítették és elektronikával látták el a könnyebb kezelhetőség és a nagyobb komfort kedvéért.

ÉMOS Konyhabútor

ÉMOS Konyhabútor

ÉMOS by franco &tefano konyhabútor. Weboldalunk segítségével megismerheti magas minőségű konyhabútor modelljeinket. Konyhabútor gyártás,legyen az minimál vagy modern. Magyarország nagyvárosaiban keresse az ÉMOS by franco &tefano konyhabútor üzleteinket. Konyhabútor gyártásunk - köszönhetően a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, valamint a korrekt áraknak - képes elkészíteni az Ön által elképzelt konyhabútort, akár egyedi igények szerint is.

Frontcentrum

Frontcentrum

Vákuumfóliás ajtófrontok, tömörfa bútorajtók, festett, antikolt bútorfelületek. Nincs árkülönbség a széria és az egyedi méretek között. Gyártási határidő 5-10 munkanap. Konyhabútor elemek gyártása - országos kiszállítás. A kétoldalas vákuumfóliázást is lehetővé teszi a gyártási technológiánk. A fiókokat, a teli és az üveges, valamint az osztott üveges frontokat azonos áron adjuk.

Fülöp Bútor és Használtcikk Kereskedés

Fülöp Bútor és Használtcikk Kereskedés

Nálunk olcsón vásárolhat és gyorsan, egyszerűen eladhat használt bútorokat, lakberendezési- és dísztárgyakat, műszaki cikkeket, szerszámokat, és bármi egyéb használt, de még hasznos tárgyat. Amiben még szolgálatára lehetünk: fuvarozás, költöztetés, zongora/páncélszekrény szállítás, rakodás, lomtalanítás, bútorszerelés.

Gamper - konyhabútor tervezés és gyártás

Gamper - konyhabútor tervezés és gyártás

Bútorkellék szaküzletünkben megtalálja a korszerű bútorok minden alkotóelemét, és kiegészítőjét, valamint megismerheti a legújabb megoldásokat és lehetőségeket is. Kiállítótermünkben bútor- és egyéb laptermékek hatalmas választékából és számtalan bútorszövetből válogathat. Előbbit, lapszabászatunkon kérésére méretre vágjuk és élzárjuk, továbbá bútorgyártó részlegünkkel is állunk rendelkezésére. A bútorok végleges egyeztetése és felmérése után elindítjuk a gyártást, majd kiszállítjuk és be is szereljük otthonába. Így Önnek csak annyi a dolga, hogy karba tett kézzel áll és a szép, új bútorában gyönyörködik.

Tuti menü