Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendezés - magazin képes leírás - Lakberendezés.tlap.hu
részletek »

Lakberendezés - magazin - Lakberendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezes.tlap.hu » Lakberendezés - magazin
Keresés
Találatok száma - 9 db
Design.hu

Design.hu

A Design.hu online magazin bemutatja a világ építészeti és lakberendezési irányzatait, a legkülönlegesebb enteriőröket, a divatvilág trendjeit, az emberi kreativitás és a tárgyalkotás kultúrájának remekeit az óráktól az autókon át a képzőművészeti alkotásokig. Életstílusról, gondolkodásmódról és világszemléletről olvashatunk interjúkat ismert művészekkel és közéleti szereplőkkel, valamint híres formatervezőkkel. A magazin lakberendezés rovatában a lakberendezés, bútorgyártás újdonságait, legérdekesebb trendjeit ismerhetjük meg, rengeteg mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban.

Inspirációk lakberendezéshez - naponta frissülő blog

Inspirációk lakberendezéshez - naponta frissülő blog

Lakberendezés témájú blogomban naponta találtok frissülő lakberendezési képeket, kreatív hobby ötleteket, szép otthonokat, inspiráló tereket. A lakberendezési képeket kategorizálom, így könnyen rá lehet keresni egy-egy témára (nappali, hálószoba, fürdőszoba, vagy színek, stb) is. Ha követed a blogomat, belátást nyersz a mai lakberendezési trendekbe, dizájn bútorokat megismered, és rengeteg jó ötlettel gazdagodsz, amit felhasználhatsz a saját otthonodban is. Külön címke alatt találhatsz sok újrahasznosítási ötletet lakberendezéshez, illetve sok csináld magad ötlet is arra vár hogy megvalósítsd. Mivel nekem is kicsi gyerekeim vannak, sok gyerekbarát lakberendezési kreatív ötlet is vár rád. Feliratkozhatsz Magazinspirációk- Hírlevelemre, és havonta megkapod a legjobb ötleteket, és ajándék letölthető tartalmakat! Hajrá esztétikum és kreativitás! Látogasd meg a lakberendezési blogomat most!

Lakáskultúra Online

Lakáskultúra Online

A Lakáskultúra Online-ról - Megbízható, szakemberek által hitelesített útmutató a lakberendezéshez és az otthonteremtéshez a legigényesebbek számára. Interaktív szolgáltatásai praktikus segítséget jelentenek.

Lakberendezés, Otthon és stílus magazin - OTTHON 24 - Minden ami lakberendezés,

Lakberendezés, Otthon és stílus magazin - OTTHON 24 - Minden ami lakberendezés,

Lakberendezés, Otthon és stílus magazin - OTTHON 24 - Minden ami lakberendezés, Otthon, Design és Trend egy helyen. Tippek, trükkök ötletek és inspiráció, nagy mennyiségben mindez az Otthon 24 lakberendezés - otthon magazinban. Főbb szekcióink: - Lakbernedezés - Ötlettár - Bútor - Dekoráció - Trend - Építészet - Belső építészet - Stílus - Kert Az olvasás mellett akár szakmai vagy olvasói hírlevelünkre is feliratkozhatsz. Olvasd el kreatív inspirációs cikkeinket és frissítsd otthonod, legyél trendi.

Lakbermagazin - lakberendezési ötletek

Lakbermagazin - lakberendezési ötletek

A Lakbermagazin a mindenkiben szunnyadó lakberendezőt, építészt, a lakberendezés és építészet témakörei iránt érdeklődőket, illetve a szakmát képviselő olvasókat szeretné ellátni kreatív inspirációval. Hírek, érdekességek, modern bútorok, lakberendezési ötletek, modern építészi megoldások a világ minden tájáról - erről szólnak az itt található cikkek sok-sok képpel.

Otthon lakberendezés enteriőr magazin

Otthon lakberendezés enteriőr magazin

Enteriőr tervezők, lakberendezők szerkesztik az Otthon lakberendezés enteriőr magazin online változatát, amelyben elsősorban lakberendezési ötletek, tippek kaptak helyet. Emellett természetesen megtalálhatóak különféle design bútorok (kanapé, ágy, polc, asztal, szék, szekrény és egyéb bútor) és bemutatnak berendezett helyiségeket (hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba, nappali, konyha, étkező) is. A honlap színtervező szakembere segítséget nyújt a megfelelő fal színek megválasztásához, de szó esik a világítás és árnyékolás, fűtés és burkolat választás kérdéseiről is.

Otthon Magazin

Otthon Magazin

A megújult Otthon havonta megjelenő lakberendezési-életstílus magazin. Minőségileg magas színvonalon, ugyanakkor érthető, a tömegigényeket is szem előtt tartó stílusban, nőies, magazinos, szórakoztató formában közelíti meg az otthonteremtés témakörét. Az erős lakberendezési pillér megtartása mellett ötleteket ad a lakás szépítésére, a mindennapok szebbé tételére is.

Ötletes Otthon Magazin

Ötletes Otthon Magazin

Sokan szeretnének egy helyet ami nyugodt, kényelmes és elfeledteti velük a napi feladatokat és problémákat. Ha Te is szeretnél egy ilyen helyet, látogass el oldalunkra, hogy ihletet meríts! Összeválogatni az egyes helyiségek (konyha, fürdőszoba, hálószoba, nappali) darabjait és színeit időigényes munka. De online magazinunkat olvasgatva Te is rá fogsz döbbenni, hogy léteznek olyan egyszerű és viszonylag olcsó megoldások, melyekkel otthonodat egy igazi kis oázissá alakíthatod át. Ha nem bízod profi lakberendezőre, hanem magad végzed a dekorálást, felújítást, ez még a hobbiddá is válhat és a végeredményt teljes mértékben egy egyedi alkotásnak érezheted.

Polgári Otthon

Polgári Otthon

Üdvözöljük a Polgári Otthon lakberendezési magazin internetes portálján. A Polgári Otthon 2002-ben látott először napvilágot, néhány ambíciózus fiatal munkájának gyümölcsöző eredményeként. Az elmúlt néhány év alatt nem csupán sikerre vittük a kiadványt, de mind külalak és tartalom, mind pedig megjelenési és értékesítési adatok alapján felvehetjük a versenyt hazánk bármely lakberendezési kiadványával. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy - fejet hajtva az internet rohamos térhódításának - elkészítsük a Polgári Otthon honlapját. Reméljük, a vonzó külső mellett az Önök megtisztelő figyelmére méltó, hasznos tartalommal töltjük meg oldalainkat.

Tuti menü