Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendező oktatás képes leírás - Lakberendezés.tlap.hu
részletek »

Lakberendező oktatás - Lakberendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezes.tlap.hu » Lakberendező oktatás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hobbi lakberendező kurzus

Hobbi lakberendező kurzus

Izgalmas témák, berendezési műhelytitkok, kreatív otthonteremtési ötletek, stílus- és gyakorlati ismeretek. Aki inspirációkra, kreatív ötletekre, lakberendezési műhelytitkokra vágyik...Aki lakását / házát szeretné szakszerűen kialakítani, berendezni és dekorálni. Aki még nem biztos benne, hogy lakberendező lesz a hivatása, de szeretne többet tudni erről a szakmáról, mielőtt döntene. Aki úgy gondolja, hogy jó érzéke van egy dekoratív, stílusos otthon kialakításához, de szívesen bővítené vagy rendszerezné a már meglévő ismereteit. Aki úgy érzi, hogy nincs még elegendő ismerete egy hangulatos otthon megteremtéséhez, ezért szeretné elsajátítani mindazokat az alapelveket, amit tudni érdemes. Aki lakberendezéshez közel álló területen dolgozik és munkája során hasznát venné a szakmai praktikáknak, fortélyoknak. Mindazoknak akiket érdekel a lakberendezés.

Jovenker lakberendező tanfolyam

Jovenker lakberendező tanfolyam

Lakberendező és divattervező képzéseink a jelentkezők széles körét vonzzák: érettségizett fiataloktól a diplomával rendelkező középkorúakig. A hozzánk jelentkező és felvételt nyert hallgatók alapképzésen kezdik meg a tanulmányaikat. A képzéshez kapcsolódóan számos fakultatív programot biztosítunk hallgatóinknak (pl. szakvásár, gyárlátogatás, divatbemutató). Honlapunkon megtekintheti bármely tanfolyam rövid ismertetőjét, a jelentkezés feltételeit. Fontos feladatnak tartjuk a felnőttképzés és az élethosszig tartó tanulási igények kiszolgálását. Amennyiben intézményünkről, vagy képzéseinkről további információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Junior Art Center - Lakberendező képzés

Junior Art Center - Lakberendező képzés

A Junior Art Center a lakberendező oktatás palettáján a kezdeti évektől jelen van. A szakma magyarországi megjelenése és hivatalossá tétele óta azért dolgozunk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik nem csak saját környezetüket tudják alakítani, hanem a megrendelők igényeinek megfelelően képesek olyan döntéseket hozni, amelyek segítik a kényelmes, praktikus, esztétikus térformálást. Megvalósult munkáikban napjaink életstílusa, a társadalmi elvárások, de ezzel együtt a konvenciók által behatárolt térszemlélet is tükröződjön. Képesek legyenek a hagyományokra építeni, megőrizni értékeinket és reményeink szerint ezzel együtt olyan új értékeket is létrehozni, amelyek a téralakításban, tárgyformálásban a modern lakásművészet kultúráját gazdagítják. Fontosnak tartjuk, hogy az európai kultúrákat ismerve, azok sajátosságait figyelembe véve hallgatóink más országokban is eredményesek legyenek. Iskolánkra jellemző az innovatív szemlélet. Építünk az eltelt 15 év tapasztalataira, de mindig szem előtt tartjuk a korszerű oktatási módszereket, figyelemmel kísérjük és reagálunk a magyar és európai lakberendezési kultúra változásaira.

Lakberendező tanfolyamok - Flat Art

Lakberendező tanfolyamok - Flat Art

Végzett lakberendezők számára folyamatosan indítunk olyan kurzust, melynek keretén belül a gyakorlatban szerezhetnek tapasztalatot a tervezés, kivitelezés és ügyfelekel való kapcsolattartás terén. Hobby lakberendező workshopunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék egyedül megvalósítani álmaikat, de még nincsenek tisztában a legfontosabb lakberendezési elvekkel.

Lakbersuli - Veresegyház

Lakbersuli - Veresegyház

Iskolánk, korunk egyik legkedveltebb népművészeti irányzatával, a lakberendezéssel, és kapcsolódó tevékenységeivel foglalkozik. Lakbersulink a hazai lakberendező-képzés úttörője volt. 1990-ben elsőként kezdtük el a tematikus lakberendező-képzést. Ennek az ambiciózus tevékenységnek hatására, mint eső után a növények, egymás után nőttek ki a tanfolyamok és kezdték el mások is ezt a képzést. Viszonylag rövid időn belül a szakma államilag is elismert lett.

Tuti menü