Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendezők - Budapest képes leírás - Lakberendezés.tlap.hu
részletek »

Lakberendezők - Budapest - Lakberendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezes.tlap.hu » Lakberendezők - Budapest
Keresés
Találatok száma - 16 db
Ahogy Tetszik Lakberendezés

Ahogy Tetszik Lakberendezés

Balásy Emese lakberendező és Benkovich Attila építészmérnök duója alkotja az Ahogy Tetszik Lakberendezési Stúdiót. Honlapjukon ízelítőt adnak korábbi munkáikból, valamint ilyen volt-ilyen lett képeket és ihletadóként témakörönként szelektált galériát is találunk. Lakberendezés, lakáskultúra mindenkinek.

Belsőépítészet - lakberendezés

Belsőépítészet - lakberendezés

Bankós Edit lakberendező enteriőr honlapján a látogató nemcsak a képes referenciákat tekintheti meg, hanem a belsőépítészeti tervező széleskörű szolgáltatás kínálatát is. A magas szintű szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkező belsőépítész-lakberendező a lakberendezés mellett egyéni bútorok tervezését és kivitelezését is vállalja. A koncepció teljes mértékben a magrendelő fantáziáján múlik, melyet a tervezőnő hasznos tanácsokkal tud kiegészíteni. Maga a lakberendezés is nagyon sokrétű, hiszen egy egész lakásbelső terének megtervezése és kivitelezése mellett akár egy-egy helyiség kialakítása vagy átalakítása is lehetséges.

Czili Katalin lakberendező

Czili Katalin lakberendező

Czili Katalin lakberendező oldala, galéria, radiátortakarók, lakberendezési tippek, tanácsok, cikkek. Tanácsadás, lakberendezői tervezés, kiválasztás, beszerzés, tervezői művezetés. Nappali, konyha, fürdőszoba, étkező, háló berendezése. Lakberendezési cikkek, tanácsok az igazi otthon érdekében! A Pastel-s Design az Ön rendelkezésére áll lakása, irodája, illetve egyéb kereskedelmi üzlethelyisége belső terének kialakításában és teljes körű berendezésében. Szolgáltatásaink: tanácsadás (belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadás), lakberendezői tervezés (komplett, ill. részleges lakberendezői tervezés), tervezői művezetés (átalakítás, felújítás, kivitelezés bonyolítása).

Dávid Júlia - Lakberendezés, bútorkészítés

Dávid Júlia - Lakberendezés, bútorkészítés

Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy egy szenzációs lakást, irodát vagy üzlethelyiséget is agyon lehet vágni borzalmas berendezéssel és egy rosszabb adottságokkal rendelkező helyiséggel is lehet - ügyes tervezéssel - csodákat művelni. Szükség van szép és ötletes terek kialakításához tervezőre?

Déri Diána

Déri Diána

Kertberendezés: Kiváló fekvés és területi adottságok kertünkben, mi kellhet még, hogy jobb lehessen: például helyes elrendezés, növények átcsoportosítása, pálmánk kiültetése növénytartóból a fűbe, kerti csobogónk és környékének átalakítása, teraszunk megálmodása, harmonikus szín és képek a kerítésre és mindezek megvilágítása. Madarak, naplemente, kerti elmélázások, pihenések. Fantasztikus együttlétek, és a kertünk közelebb hoz minket egymáshoz, és kint töltjük az egész nyarat és akár az őszt is, együtt élünk kertünkkel, figyeljük azt, így megtanulhatunk pár dolgot, ami segítheti a könnyebb és gyors kertápolást is elsajátítani.

Erdélyi Krisztina lakberendező

Erdélyi Krisztina lakberendező

Ha Ön nem tudja még, hogy alkalmazna-e lakberendezőt, ez az oldal segíthet választ adni a kérdésre. 2004 óta foglalkozom belsőépítészeti tervezéssel és lakberendezéssel. Minden tudásom egyetlen célt szolgál: megteremteni a megrendelő személyiségére hangolt harmonikus, egyedi, az Ő egyéniségét tükröző otthont, ahová örömmel tér haza a család minden tagja. Ha úgy dönt, hogy velem terveztet, szoros együttműködésre, folyamatos tájékoztatásra, és a határidők pontos betartására számíthat. Mindenféle stílusban szívesen tervezek, klasszikustól, a minimálig, rusztikustól, a barokkos stílusig. Ha Ön stílusos, jól működő terekben akar élni, akkor érdemes felhívnia, vagy kérem adja meg telefonszámát, és visszahívom.

Europa Desing

Europa Desing

Az 'Europa Design' Office - Interior-t azzal a céllal alapítottuk, hogy nevünkhöz hűen valódi európai színvonalra emeljük a hazai közületi és home belső terek kultúráját. A gazdasági élet változásait figyelembe véve kínálatunkkal azokat a szakembereket és végfelhasználókat céloztuk meg, akik hozzánk hasonlóan azt vallják, hogy komoly eredményeket csak minőségi szolgáltatással és európai környezetben lehet elérni. Ingatlan vásárlás előtti tervezés: Előzetes 3D tervek segítenek az adott ingatlannal kapcsolatos döntésben. Ingatlan eladás előtti tervezés: (home staging) az iroda értékesítés előtti átrendezése fotózáshoz (3D tervekkel vagy anélkül.) Belsőépítészet, lakberendezés: Teljes 3D látványtervek, számítógépes alaprajzi tervek, mesterembereknek kiviteli tervek. Belsőépítészeknek, lakberendezőknek: Koncepció tervek 3D-be való átültetése. Kiállítóknak: Kiállítási standok teljes megtervezése, koncepciók 3D-be való átültetése. Bútorgyártóknak: Egyéni elképzelés alapján látványtervek készítése

Geppetto belsőépítész, lakberendező

Geppetto belsőépítész, lakberendező

Jogosan fogalmazódik meg a kérdés Önben is mi az, amivel többet nyújt egy belsőépítész által megtervezett lakás? Természetesen mindenkinek vannak elképzelése otthona kialakításával, berendezésével kapcsolatban. Azonban ha belegondol be kell látnia, hogy nem mindig tudja laikusként a megvalósítás mikéntjét. Ebben nyújt Önnek nagy segítséget a belsőépítész, aki szakértő szemmel méri fel a lakást, annak tér beosztását. A helyszínen látottak összevetése az Ön által elképzeltekkel képezi az elkészülő tervrajz alapját. Belsőépítész szemmel nézve egészen mások a térben rejlő lehetőségek, s ezek kiaknázása, az Ön elképzeléseihez, személyiségéhez igazítása sem jelent megoldhatatlan problémát. A www.geppetto.hu weboldalunkon belsőépítész blogunkban hasznos információkat talál, illetve lehetőség van email konzultáció keretében történő tanácsadásra is.

Hencz Bútor

Hencz Bútor

A Hencz Bútor minőségi bútorok gyártásával foglalkozik, valamint belsőépítészeti munkákat vállal, sokéves tapasztalattal Budapesten! 3D-s látványtervezéssel, helyszíni felméréssel és teljes körű garanciával, rövid időn belül elkészítjük álmai bútorait, kizárólag az Ön igényei szerint tervezve és kivitelezve. Ne érje be kevesebbel, készíttesse el álmai bútorait! Asztalosmunkáink mellett felületkezeléssel, laminált padló lerakásával és bérszereléssel is foglalkozunk. Cégünk gyökerei 1966-ra vezethető vissza. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletekért, bútorainkért, referenciáinkért és elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hirdetés
Jaksa Szilvia Anita

Jaksa Szilvia Anita

" A KEVESEBB TÖBB! "(MIES VAN DER ROHE - ÉPÍTÉSZ, DESIGNER) A fenti idézet akár az ars poetikám is lehetne, ha egyetlen mondattal szeretném kifejezni stílusom lényegét, legyen szó az ebben az esetben kézenfekvő minimál irányzatokról, de ezt vallom a nagypolgári sőt még a klasszikus stílusok esetében is. Vagyis a mértékletesség a legfontosabb irányelvem egy enteriőr kialakítása során, hogy a funkció ne vesszen el a felesleges részletekben és az öncélú formai játékokban. Célszerűség, letisztult vonalvezetés, nemes anyagok felhasználása és a nagyvonalú elegancia megteremtése az, amire a tervezés során törekszem, létrehozva így a funkció és az esztétikum egyensúlyát, harmóniáját.

Lakberendezés, belsőépítészet - Flat Art

Lakberendezés, belsőépítészet - Flat Art

Szeretné úgy berendezni otthonát, hogy az ismerőseinek tátva maradjon a szájuk? Vegye igénybe teljeskörű lakberendezés szolgáltatásunkat! Lakberendező triónk segítségével funkcionális és vizuális harmóniában rendezheti be otthonát....Igényes lakberendezés három tapasztalt lakberendező segítségével. Honlapunkon saját szemével győződhet meg arról, hogy milyen lakásokat, irodákat, kastélyokat terveztünk a különböző stílusokban.

Lakberendező Zsoltai Tünde

Lakberendező Zsoltai Tünde

Stílusos, komfortos, esztétikus helyiségek kialakítása bármely családi házban, vagy panel lakásban Zsoltai Tünde lakberendező közreműködésével. Lakberendezést és látványtervezést egyaránt vállalunk, illetve ha Önnek nincs konkrét elképzelése, hogy milyenné szeretné átalakítani otthonát, tanácsadást is vállalunk ahol felvázoljuk különböző lakberendezési stílusok listáját, és hogy Önnek ezek közül melyik lenne a legalkalmasabb!

Lima lakberendező iroda - Budapest

Lima lakberendező iroda - Budapest

A Lima Europe sokéves belsőépítészeti tapasztalata alapján állíthatjuk, hogy legyen szó bármilyen egyedi kialakítású térről, üzlethelyiségről, villáról vagy közösségi helyről, a felméréstől az egyedi bútortervezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A költséghatékonyság a Lima Europe számára épp annyira fontos, mint az, hogy az ügyfelek számára mindig a legmagasabb színvonalat biztosítsuk a belsőépítészet, design és kivitelezés terén. Bármilyen belsőépítészeti, bútortervezési, kivitelezési stb. kérdésével forduljon hozzánk bizalommal, honlapunkon a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken!

Mágus Műhely

Mágus Műhely

A Mágus Műhely 1996 óta létezik, azóta vesz részt lakások, irodák, bemutatótermek belsőépítészeti kialakításának tervezésében és berendezésének megvalósításában. Visszatérő ügyfeleink és díjnyertes pályázati munkáink igazolják cégünk megbízhatóságát és szolgáltatásaink magas minőségét. Székhelyünk Budapest, de az ország egész területén vállalunk lakberendezési és belsőépítészeti munkákat.

New Age, a prémium belsőépítészet, lakberendezés

New Age, a prémium belsőépítészet, lakberendezés

Egy igazán fantasztikus lakberendező mindenre képes, újjá varázsolja a megunt falakat, szobákat, tereket. Csapatunk bármilyen stílusban képes újragondolni lakását, nyaralóját, éttermét, irodáját! Önnek lakberendezőre van szüksége! Egyedi eszközeinkkel és megoldásainkkal az Ön életét is színesebbé, izgalmasabbá tesszük! A lakberendezés, a belsőépítész nem luxus többé! A New Age csapata Önt is le fogja nyűgözni! Ne bízza a véletlenre családja, vállalkozása tereit! Az amatőr munkánál nincs drágább, bízza profikra a belsőépítész feladatokat!

TA Lakberendező

TA Lakberendező

Kedves leendő ügyfelem, ha önt érdekli a lakberendezés és ezt szakemberre bízza kérem tekintse meg weboldalamat és referencia munkáimat. Munkáim között megtalálhat a gyerekszobától a modern lakberendezésig szinte minden stílust, és jó pár ügyfelem diszkréciója miatt a leg jobb munkáimat nem oszthattam meg weboldalamon, de ha felkeres személyesen megmutathatom a legjobb munkáimat is. Vállalok teljes kivitelezést is így önnek szinte semmivel sem kell foglalkoznia csak elmondania, hogy nagyjából mit szeretne és elfogadnia a terveimet és akár elmehet nyaralni is én magam fogom levezetni a teljes kivitelezést és ön már a kész otthonába érkezhet, de természetesen dolgoztathat a saját kivitelezőivel is.

Tuti menü