Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendezők - Vidék képes leírás - Lakberendezés.tlap.hu
részletek »

Lakberendezők - Vidék - Lakberendezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezes.tlap.hu » Lakberendezők - Vidék
Keresés
Találatok száma - 13 db
Artistic Waves Interior Design - Miskolc

Artistic Waves Interior Design - Miskolc

Az Artistic Waves Interior Design kreatív csapata személyre szabott lakberendezési szolgáltatást nyújt. Merész ötleteinkkel, újszerű megoldásokkal segítünk egyedivé tenni otthonát, üzletét. Folyamatosan lépést tartunk a nemzetközi trendekkel, hogy áttörhessük a megszokott korlátokat. Az általunk tervezett enteriőrök mindegyike egyedi, legyen az lakás, családi ház, nyaraló, üzlet, iroda vagy közösségi tér. Honlapunkon kizárólag a tervezőink által készített rajzok, látványtervek és fotók láthatók.

Bauer Marthy Design Stúdió

Bauer Marthy Design Stúdió

Bauer Marthy már nevet szerzett a Feng Shui lakberendezés területén. Most egy profi kivitelező csapattal felvértezve megalakította saját stúdióját. Az oldalon nem csak munkáit, tevékenységeit mutatja be, hanem eddigi különböző médiákban megjelent publikációit is elolvashatják a látogatók, melyekből számos hasznos tippel lehetnek gazdagabbak a lakberendezés, házépítés és kertépítési témákban.

Katica Stúdió - Etyek

Katica Stúdió - Etyek

Cégeknek, közületeknek és magánszemélyeknek. Egy cég alapítása, egy költözés vagy akár csak egy arculatváltás, új bútor beszerzése mindig komoly esemény egy cég életében, aminek hatása hosszú időn át érződik. Egy túlkínálati piacon ugyanolyan nehéz a döntést meghozni, mintha szűkös választékból kellene a birodalmat felépíteni. Ennek a feladatnak a megoldásában nyújt segítséget a Katica Stúdió. Az irodabútor-képviseletek, üzletek adott gyártót/gyártókat képviselnek. A független szaktanácsadó előnye, hogy az irodabútorok széles választékából az adott igényeknek legmegfelelőbb berendezést segít kiválasztani. A Katica Belsőépítészeti és Lakberendezési Stúdió szolgáltatásai: Helyszíni igényfelmérés - Testreszabott tervezés - Arculattervezés - Látványterv készítés - Szakmai véleményezés - Művezetés - Független szaktanácsadás

Lakberendezés Veszprém

Lakberendezés Veszprém

Dr. Tóth Alexandra lakberendező vagyok. Hosszabb kerülővel - a jogi diploma megszerzésétől, és tíz év jogászi munkán keresztül - jutottam el álmom megvalósításáig. A jogi munkám során sok embert, élethelyzetet megismertem, voltak sikerélményeim, de hiányzott az alkotás, a harmóniateremtés öröme a színek, anyagok, formák világa! Amikor hobbi-lakberendezőként rádöbbentem, hogy legszívesebben minden nap e csodás hivatással foglalkoznék. Lakberendezési szemléletemre nagy hatással voltak olaszországi, és írországi utazásaim, a rusztikus, mediterrán, vidéki stílusú külső és belső terek, hangulatok. Inspirációt ma is utazási élményekből és a természetből merítek, de néha egy pompás virágcsokor, vagy a megrendelő által kedvelt ruhadarab is kiindulópont lehet az olyan környezet megteremtésében, melyben megbízóim igazán jól érzik magukat.

Mazsaroff Studio Épületgépészet, lakberendezés - Győr

Mazsaroff Studio Épületgépészet, lakberendezés - Győr

Boltunkban egyedi gyártású egyiptomi, római, görög, azték és mai stílusú építészeti elemeket, oszlopokat, szobrokat, szökőkutakat, lámpákat, asztalokat, padlóvázákat, továbbá mobil kandallókat, apró ajándéktárgyakat értékesítünk. Igénye alapján teljes körű lakberendezési tervezéssel, szakipari művezetéssel állunk rendelkezésére. Épületgépészeti anyagok, napkollektorok, hőszivattyúk, egyéb energiatakarékos rendszerek tervezését, értékesítését, telepítését vállaljuk.

Megyeri Éva - Lakberendező

Megyeri Éva - Lakberendező

Az otthon sokkal több, mint részek puszta együttese. Ez az a hely, ahol jól érezzük magunkat, amihez kötődünk, ahol olyan körülményeket varázsolhatunk magunk köré, mely tükrözi ízlésünket és vágyainkat. Az otthonteremtés nagymértékben függ attól, hogy képesek vagyunk-e meglátni azokat az elemeket, melyek egy térnek hangulatot adnak. Ha bizalmába fogad, és elmondja ötleteit, segítek, hogy az otthon valóban otthon legyen!

Modernito Design Stúdió, Szentendre

Modernito Design Stúdió, Szentendre

Csapatunk kreatív filozófiájának alapja az őszinte és egyszerű design koncepciója. Tervezéskor azonban a design alapelveit ismerve és figyelembe véve szeretünk egy kis vagányságot csempészni munkáinkba, és ezzel új, izgalmas, dinamikus érzetet kelteni. Például merünk kis terekben sötét színeket használni, hajlítunk falat, bár azt egyenesre tervezték eredetileg, és szerintünk klasszicista lakásban is békésen éldegélhetnek modern bútorok. Ezen kívül szeretjük a kevésbé közkedvelt anyagokat használni (csempe helyett üvegtáblát, járólap helyett betont, kőszőnyeget, mosott kavicsot). Fontos nekünk, hogy akinek tervezünk, az kicsit úgy érezze a végén magát mindig, mint aki új sícipőt vesz fel: az első alkalom még kicsit furcsa, de aztán senki lábára nem passzol már a síbakancs többé, csak az övére.

Szentendrei Lakberendező

Szentendrei Lakberendező

Lakberendezési ötlettár. Az igényes, funkcionális és harmonikusan berendezett otthonokért, a vidám gyerekszobákért, a helyi értékek és lehetőségek kutatásáért -különös tekintettel a művészi és kézműves gazdagságra-, valamint a lakberendezést megkönnyítő közhasznú információkért. Gere Krisztina térszervező - lakberendező

Szepesi Katalin - Debrecen

Szepesi Katalin - Debrecen

Többéves építész tervezői munka alatt rájöttem, hogy a lakberendezés, az épületek belső tereinek kialakítása sokkal közelebb áll hozzám, mint az épület megtervezése. A bútorok, burkolatok, textilek változatossága, a terek, formák játéka, amelyben igazán otthon érzem magam. A belsőépítészeti tervezés során - legyen az szálloda, étterem, üzlet, iroda vagy lakás - talán a legfontosabb a jól kialakult közös munka, amely biztosíték arra, hogy a megbízó elképzelését leginkább megvalósító enteriör jöjjön létre.

Hirdetés
Szücs Tervező Iroda

Szücs Tervező Iroda

Szücs Tervező Iroda - lakberendezés (Győr) Cégünk profilja lakások, családi házak, irodák, irodaházak, panziók, szállodák berendezése. Szücsné Bakonyi Márta lakberendező. Az igények felmérése alapján berendezési tervet készítünk, segítünk társművészeti alkotások, textíliák kiválasztásában, kortárs képzőművészek közreműködésével.

T-Studió (Gyöngyös)

T-Studió (Gyöngyös)

Otthonunk az élet központja, a családi élet színtere. Nagyfokú bizalom kérdése, hogy kit engedünk be és kinek mutatjuk meg. Építése, átalakítsa, felújítása során fontos szempont, hogy kivel beszéljük meg és kinek a segítségével valósítjuk meg álmainkat, elképzeléseinket. A legszerencsésebb megoldás, ha ezt az összetett feladatkört egy olyan személy végzi, akinek szaktudásában, korrektségében megbízunk, és aki képes összehangolni az építészeti- és belsőépítészeti tervezés, valamint a kivitelezés bonyolult folyamatát. Minden esetben az ügyfél igényei, elképzelései szabják meg azt az irányt, melynek mentén megtervezünk egy házat, lakást vagy egy leendő belső kialakítást, új ötleteket, a helyiség funkcionalitásához és a megrendelő stílusához illeszkedő megoldás-variációkat. Az építészet és belsőépítészet szépsége épp abban rejlik, hogy nincsenek szokásosan alkalmazandó sémák, sablonok - minden terv egyedi. Mivel az építészet, belsőépítészet és a lakberendezés közötti határok összemosódnak, nehéz lenne különválasztani, meddig tart maga az építészet és hol kezdődik a lakberendezés - mindhárom tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálja: az ideális, otthonos lakókörnyezet kialakítását...

Téarch belsőépítészet Győr, Ternyák Éva belsőépítész, lakberendező

Téarch belsőépítészet Győr, Ternyák Éva belsőépítész, lakberendező

Profilom a belsőépítészet, lakberendezés, belsőépítészeti tervezés, személyreszabott design, egyedi megoldások, családi ház, iroda belsőépítészeti tervezés, egyedi bútor tervezés, funkciók és igények felmérése, vázlattervek, alaprajz, falnézetek és látványterv, végleges kiviteli tervek készítése. Lakberendezés, belsőépítészet Győrben.

VIP Design Studio

VIP Design Studio

Képzelj el egy otthont, amely nem bútorkatalógusok képmását adja, hanem tökéletesen tükrözi egyéni stílusod. Képzeld el, hogy színek, forma és tér harmóniát alkot ebben az otthonban. Képzeld el, hogy a természetes fények, anyagok a kényelem és biztonság érzetével töltik meg ezt az otthont. A VIP design belsőépítész csapata segít, hogy elképzelésed formát öltsön!

Tuti menü